Uppdaterad jan 2012


Smisk hos Hans Scheike
Copyrights:

Alla rättigheter till materialet på denna
hemsida tillhör Livslust Sweden AB
Alla tjejer
och kvinnor
i våra
filmer är
över 18 år.
Våra filmer öppnar dörren för dig
- så att du kan ta del av spännande och upphetsande smiskritualer!

Fascinerande och vackra interiörer och utomhusscener!

Filmat av den professionella
fotografen Agneta Ogebratt.


Nu kan du även titta på vissa avsnitt
ur våra filmer online genom Spanking Library.

Vi lägger kontinuerligt ut nya avsnitt så håll dig uppdaterad.

Spanking Library
Klicka här!Så här köper du DVD från Livslust Eckecorner


S/Miska
är den unga tjejen som lyckas förvandla sitt urtråkiga liv till något mycket spännande. På datorn hittar hon en träffpunkt för de som har ett smiskintresse. Hon får kontakt med en man, som hon stämmer träff med. Och det blir många spännande möten. 70 min.
Artkelnr 86.
   Ny film!

DVD 500 sek

Titta


Köp

Upplägg. Här får du många tips om hur du kan lägga upp en tjej när du ska smiska henne. Uppslag, som kan vara bra att ha när fantasin tryter. Och självklart roligt och härligt att titta på när du sjunker ner i soffan för att njuta av en härlig smiskfilm. 60 min.
Artikelnr 85
  Ny film!

DVD 500 sek

Titta


Köp
Smiskbild


Ändamålsenligt är ett väldigt passande namn på vad som blir när skolflickan, som fuskat på provet, får smaka på av sin fransklärare i det speciella smiskrummet. Liksom andra ändamålsenliga episoder. 60 min
Artikelnr 84
.  

DVD 500 sek

Titta


Köp
Smiskstjärt

Smakelser. Zimanda har en hemlig längtan att någon ska ta tag i henne och gör något häftigt med henne. Hon söker upp en erfaren man och får sina drömmar förverkligade. 60 min
Artikelnr 83.    
Ny film!

DVD 500 sek

Titta


Köp
rissmisk

Följande. Den dominanta kvinnan styr över den undergivna i ett vackert samspel. Och båda njuter. Ibland leds hon i koppel, ibland visar hon sin ödmjukhet på mattan i det blommiga rummet. 60 min
Artikelnr 82.  

DVD 500 sek

Titta


Köp
stjärt

Lördagssmisket. Varje lördag blir det smisk, en tuktan som den unga damen mår gott av och behöver. Denna tradition har hon vant sig vid och visar med all tydlighet att hon uppskattar och njuter av. 60 min
Artikelnr 81.    

DVD 500 sek

Titta


Köp
Tillfällen

Tillfällen. Smilona är en av dessa tjejer som längtar efter smisk och som kan ta tillfällena till vara. Hon längtar efter smisk, njuter av smisk, tjuter när hon får det och vill ha det igen. 60 min
Artikelnr 80.   

DVD 500 sek

Titta


Köp
Smiskholm - Smisk i Stockholm

Smiskholm - Smisk i Stockholm. Här får du se smisk mitt ute på gator och torg i Stockholm. Många små intima spännande scener från gränder i Gamla stan, Sergels torg, en tunnelbane-station. För att nu bara nämna några av alla platser där det sker. 70 min
Artikelnr 79.   

DVD 500 sek

Titta


Köp

AgaStunder. Agastunder kan det vara av det mest skiftande slag som du vet. Intensiva, överraskande, ofrånkomliga, lekfulla .. Ibland blir det handsmäll, ibland är det riset som dansar .. 60 min.
Artikelnr 78.    

DVD 500 sek
Sanning och Konsekvens. Det finns väl ingen tjej som inreder sitt sovrum med en massa skamvrår?? Nja .. var inte så säker på det. Titta på Sanning och Konsekvens innan du är övertygad. Då får du också se hur pinsamt det kan bli när pojkvännen tar tag i en plötslig möjlighet.  60 min.
Artikelnr 74.

DVD 500 sek
Smiskerier. Vill du vara med när smisk blir riktig akrobatik? Så titta på Smiskerier. Ja, här finns det också en som provocerar för att smaka på. En annan som låter sig agas riktigt stillsamt. Och ... Ja, variationerna är många i Smiskerier. 60 min.
Artikelnr 77.

DVD 500 sek
SmiskDask. I SmiskDask är det ofta smiskdags. Slarvan som har festat och kommer sent. Fru Rutström som ger mopsor vad de behöver. Och flera andra berättelser med välbehövlig smisk. 60 + 60 min.
Artikelnr 45.

DVD 700 sek
Ändelserik. Här blir en skönhet uppbunden i en järnsäng. En annan smiskad naken i naturen. Och i det magiska rummet händer mycket som är kittlande att se. 60 min.
Artikelnr 65.

DVD 500 sek
VariAga. Många olika avsnitt med berättelser om olydiga och trilska tjejer som alla slutar med att hon får plocka fram stjärten och smaka på. 60 + 60 min.
Artikelnr 64.

DVD 700 sek
StjärtAga. Många stjärtar, många smiskare, ibland en minut, så något nytt i tre minuter eller två, det växlar snabbt, med stjärtaga på alla sätt. 60 min.
Artikelnr 49.

DVD 500 sek

Agaminnen. Många kvinnor ur den äldre generationen har berättat hur det var med smisk förr i världen. Både vad de själva fått smaka och vad de gav sina egna döttrar. Vi har låtit oss inspireras av det i denna film.  60 min
Artikelnr 33.

DVD 500 sek

InledningsRis. En erfaren smiskare vägleder en ovan. Paddel, smiskspade och olika ris på tjejstjärt. En tjej som krånglar och hur en rotting kan dansa på en krängande rumpa. 70 min.
Artikelnr 76.

DVD 500 sek

ÖverRumplingar. ÖverRumplad kan man bli av det mest oväntade. Och det kan hända på en motorhuv eller då man nallar kakor. Eller är bjäbbig mot sin massör. 60 min.
Artikelnr 75.

DVD 500 sek

Smiskningar och rop. Hon som är uppkedjad, mannen som smiskar två tjejstjärtar, snärtande kvinnor i nätdräkter dansande runt varandra. Ja, många skiftande scener att njuta av. 60 min.
Artikelnr 72.
 

DVD 500 sek

VardAgarna. Veckosmisk av ung dam, tjejsnack som blir smisk, mammas upptuktelse, smisk i det fria och med vacker utsikt. Vardagens alla möjligheter till smisk och spänning. 60 min.
Artikelnr 71.

DVD 500 sek

RottingRött. Härligt rottingsmisk i många och omväxlande scener på sköna, runda rumpor som längtar efter den bitande rottingen. 60 min.
Artikelnr 69.
 

DVD 500 sek

Baktankar. Baktankar med smiskresultat. Det går framåt när man har baktankar. Finurliga Fanny ordnar allt, till karlarnas bästa och sin egen njutning. Njut du också! 80 min.
Artikelnr 68.

DVD 500 sek
JämförelseRis. En dokumentär om smiskets befriande möjligheter och dess omtumlande stimulans. Så olika lever 7 kvinnor ut vad de har inom sig när riset gör vad det ska göra. 70 min.
Artikelnr 67.

DVD 500 sek
Mitt Smiskrum. I Mitt Smiskrum blir allting som Hans har tänkt sig och vill ha. Det är förunderligt hur det är välgörande för inte bara den som smiskar utan också för de som smakar. Alla njuter. 65 min.
Artikelnr 66.

DVD 500 sek
Vem är Hans Scheike? Om Hans Scheike är det många som tror och tycker på de mest olika sätt. I dokumentären "Vem är Hans Scheike?" kommer Du honom nära och får många fakta. Så att det går att tro och tycka på ännu fler sätt. 90 min.
Artikelnr 35.

DVD 500 sek
SkolAgarna är det många som blir i denna härliga film, som består av flera överraskande berättelser, där många fina stjärtar får smaka av både ris och piska på olika sätt. 77 min.
Artikelnr 62.

DVD 500 sek
Cosmiska är det många som blir i denna härliga film, som består av flera överraskande berättelser, där många fina stjärtar får smaka av både ris och piska på olika sätt. 65 min.
Artikelnr 63.

DVD 500 sek
Överdaskade är det många som blir i denna härliga film, som består av flera överraskande berättelser, där många fina stjärtar får smaka av både ris och piska på olika sätt. 77 min.
Artikelnr 61.

DVD 500 sek
Sofias Smiskdröm. Sofia har alltid drömt om att få smisk. När han provar rottingen i stjärten på henne eller när riset svider så känns det så starkt och hon är lika naket blottlagd och utlämnad som i drömmen. 60 min.
Artikelnr 60.
 

DVD 500 sek

Natursmisk. En introduktionsfilm för dig som är nyfiken på smisk och vill veta mer. En del är hämtat ur våra tidigare smiskvideos, en del är alldeles nyinspelat. 60 min.
Artikelnr 59.

DVD 200 sek


Isabella Sobelsk, Fostrarinna. Som Fostrarinna vill Isabella Sobelsk ha pli på sina flickor och det ser hon till att få. Här berättar hon om sin syn på flickors fostran och visar hur det går till. 110 min.
Artikelnr 58.

DVD 500 sek


Flickan från Ändalusien är en charmerande historia om en påhittig flicka som verkligen har förmåga att förgylla upp tillvaron för män som lever tråkigt i den grå vardagen. 60 min.
Artikelnr 56.

DVD 500 sekTigga om Smisk blir melodin för unga Cecilia som gör allt för att få den uppfostran och tuktan hon saknat i sin uppväxt. Hur hon lyckas får du se i denna givande smiskfilm. 65 min.
Artikelnr 57.

DVD 500 sek


Tjejsmaskis - med smaskiga unga tjejer och smiskiga scener. Riset dansar hungrigt och tuktar så fint. En tjej stjärtagas för första gången, en annan när hon snattar, en tredje för att hon är mopsig och slarvar, osv, osv.  90 min.
Artikelnr 54.

DVD 500 sekHusaga. När Herrn i Huset inför Husaga händer det mycket, både för frun och hembiträdet. Men också många andra mogna kvinnor får i denna omväxlande film smaka vad deras runda skinkor behöver. 90 min.
Artikelnr 55.

DVD 500 sekDen Svenska Modellen. På begäran av våra USA-kontakter - upprumpning och stjärttuktan med björkriset! Detaljerad och spännande 2-timmars instruktionsfilm! 60 + 60 min.
Artikelnr 29.

DVD 700 sekI KvinnTätt ser Du hur uppfinningsrika kvinnor är på att smiska varandra. Plötsligt eller planerat, handsmäll eller ridspö, lekfullt eller intensivt. När som helst, just nu, ofta .. och på många, många olika sätt. 60 + 60 min.
Artikelnr 39.

DVD 700 sekI FullÄndade är smiskscenerna växlande och många. Det självklara morgonsmisket, ritualen med den bitande rottingen, Stina som tuktas i skogegläntan, den unga slanka skönheten som kuvas, 20-åriga Rapp som drillats av sin Herre ... och mycket mer skönt och laddat. 60 + 60 min.
Artikelnr 42.

DVD 700 sek
Kvinnor Kan! - smiska upp varann! Upplev nakenbad och tjejaga. Se långpiskan användas på väninnornas runda rumpor och mycket annat härligt! 60 min.
Artikelnr 30.

DVD 500 sek


GivetRis. Smiskvana kvinnor, lydiga ris, svängande stjärtar, rejäla avslöjanden och perfekt lydnad, blandas i denna video. 60+60 min.
Artikelnr 50.

DVD 700 sekTukta och Tämja. Den kaxiga, obstinata hästtjejen, det lata hembiträdet, borskämda dotterdottern, den äventyrliga frun och flera andra får smisk i denna videos växlande avsnitt. 60+60 min.
Artikelnr 23.

DVD 700 sek

Smälla och Smiska. Smiskdisco, drillsmisk, veckosmisket, smällfesten, är några av alla inslag i denna växlande film. 60 min.
Artikelnr 48.

DVD 500 sek
Smörjtäppan. Mulliga Bettan flyttar in i huset där farbror Agaton förr smörjde olydiga flickungar, slarviga pigor och obstinata unga fruar med riset. Hur det gick till får både Du och hon se. Och Bettan själv får smaka på lika mycket hon. 75 min.
Artikelnr 12.

DVD 500 sek

Den smiskvilliga får smaka vad hon vill ha. I sommarens friskaste grönska dansar riset på hennes härliga ända. Gång på gång på gång. En video för dig som njuter av det sköna. 60 min.
Artikelnr 11.

DVD 500 sek
I Rundgång får Du se hur duktiga kvinnor är i att ge varandra handsmäll och hur skickligt de hanterar ris och rotting. Och hur de njuter av att få vad de längtar efter och sen ge tillbaka. 90 min.
Artikelnr 15.

DVD 500 sekBakstycket ... videon om en kvinna i täta växlande smisksituationer. Det är dröm och verklighet. Bakstycket över knät och i skamvrån. Röd och grann ooh fin och foglig. Fostrad och drillad. 60 min.
Artikelnr 13.

DVD 500 sek

Rena rama riset är smisk i långa läckra sekvenser. Med höjdpunkten när den unga tjejen måste ge allt i en intensiv upprumpning. Kommenderad av sin fostrarinna flyger ändan blixtsnabbt upp på kommando och ner när snärten biter till. 65 min.
Artikelnr 8.

DVD 500 sek


BehAga ..videon där kvinnorna i sina vackra festklänningar får smaka dressyrpiskan. Och då kan kommer in i köket mitt i vardagen och tar henne i besittning med det snärtande riset. Eller där nere vid sjön den där sommarkvällen. 60+60 min.
Artikelnr 20.

DVD 700 sek
I Ändrad händer vad som inte händer annars. Fyra kvinnor tätt intill varandra får smaka riset på samma gång. De vandrar fram barfota och barstjärtade för att snärtas av den smidiga vidjan. Och seriesmisket den där julaftonen. 60+60 min.
Artikelnr 26.

DVD 700 sek
Potpurris är verkligen ett potpurri på snärtande ris, tjejdressyr, svängande rumpor, plötsliga uppsmiskanden, planerade agastunder, villighet och krångel, lust och tämjanden. Ja, allt som kan finnas i ett ris Potpurris. 60 min.
Artikelnr 36.

DVD 500 sek
The Lady in Red
Damen i rött ... för Dig som älskar den mogna kvinnans charm och skönhet. Du som vill se hur hon tuktas till frihet och kuvas till mod. De laddade erotiska vibrerande mötena med mannen hon älskar och som styr henne. 90 min.
Artikelnr 32.

DVD 500 sek


                           Tillbaka till Välkomstsidan